Vrdnik smestaj - Apartmani u Banji Vrdnik

Apartmani, vile, kuće, sobe - Smeštaj u Banji Vrdnik

Smeštaj Exclusive apartman 1
Smeštaj Exclusive banja Vrdnik apartman 1 idealan je za 2 osobe. Poseduje francuski krevet, opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom.
Smeštaj Exclusive apartman 2
Smeštaj Exclusive apartman 2 u banji Vrdnik je studio apartman za 2 osobe. Poseduje prelepu terasu sa foteljama za opuštanje.
Smeštaj Exclusive apartman 3
Smeštaj Exclusive banja Vrdnik apartman 3 poseduje spavaću sobu sa francuskim krevetom, kao i veliku prostranu dnevnu sobu.
Smeštaj Extra lux apartman 1
Smeštaj Extra lux apartman 1 u banji Vrdnik poseduje spavaću sobu sa francuskim krevetom, dnevnu sobu sa ugaonom garniturom, tako da je smeštaj pogodan za 4 osobe.
Smeštaj Extra lux apartman 2
Smeštaj Extra lux apartman 2 u Vrdniku idealan je za 4 odrasle osobe. Apartman poseduje spavaću i dnevnu sobu, kuhinju, kupatilo, trpezariju sa stolom i stolicama.
Smeštaj Extra lux apartman 3
Smeštaj Extra lux u banji Vrdnik apartman 3 poseduje spavaću sobu i može da ugosti 4 odrasle osobe. Grejanje u smeštaju je centralno.
Vila Nestvarni raj smeštaj 1
Vila Nestvarni raj banja Vrdnik smeštaj 1 studio apartman za 2 osobe. Poseduje francuski krevet i balkon terasu. Grejanje u smeštaju je centralno.
Vila Nestvarni raj smeštaj 2
Vila Nestvarni raj banja Vrdnik smeštaj 2 je apartman sa dve spavaće sobe. Smeštaj može da ugosti 6-8 osoba. Gostima je obezbeđeno parking mesto.
Vila Nestvarni raj smeštaj 3
Vila Nestvarni raj u banji Vrdnik smeštaj 3 ima 2 spavaće sobe, od kojih svaka poseduje francuski ležaj i krevet na sprat. Grejanje u smeštaju je centralno.
Vila Nestvarni raj smeštaj 4
Vila Nestvarni raj u banji Vrdnik smeštaj 4 je duplex apartman za 4 odrasle osobe. Poseduje francuski ležaj i ugaonu garnituru na razvlačenje.
Vila Nestvarni raj smeštaj 5
Vila Nestvarni raj u banji Vrdnik smeštaj 5 je luxuzna soba sa francuskim krevetom. Idealna je za 2 osobe. Gostima je obezbeđeno parking mesto.
Vila Nestvarni raj smeštaj 6
Vila Nestvarni raj u banji Vrdnik smeštaj 6 je soba sa francuskim krevetom za 2 osobe. Poseduje terasu opremljenu garniturom za sedenje.
Vila Nestvarni raj smeštaj 7
Vila Nestvarni raj smeštaj 7 je apartman sa spavaćom sobom koja poseduje francuski krevet. Smeštaj u svom sastavu ima prelepu terasu sa foteljama.
Vila Nestvarni raj smeštaj 8
Vila Nestvarni raj Vrdnik smeštaj 8 je apartman sa spavaćom sobom i balkon terasom. Gostima je obezbeđeno parking mesto. Grejanje u smeštaju je centralno.
Vila Nestvarni raj smeštaj 9
Vila Nestvarni raj Vrdnik smeštaj 9 apartman poseduje odvojenu spavaću sobu, dnevnu sobu, terasu. Gostima je na raspolaganju internet, kablovska, lcd tv.
Vila Nestvarni raj smeštaj 10
Vila Nestvarni raj Vrdnik smeštaj 10 apartman poseduje francuski ležaj i dvosed na razvlačenje. Apartman je idealan za 4 osobe. Poseduje komfornu terasu.
Vila Nestvarni raj smeštaj 11
Vila Nestvarni raj u banji Vrdnik smeštaj 11 je apartman sa odvojenom spavaćom sobom. Smeštaj poseduje terasu opremljenu sa baštenskim setom.
Luxuzne sobe apartman 1
Luxuzne sobe Vrdni apartman 1 poseduje francuski krevet, fižider, terasu opremljenu sa garniturom za sedenje. Grejanje u smeštaju je centralno.
Luxuzne sobe apartman 2
Luxuzne sobe u banji Vrdnik apartman 2 može da ugosti 4-5 odrasle osobe. Poseduje francuski krevet, dvosed i fotelju na razvlačenje.
Luxuzne sobe apartman 3
Luxuzne sobe u banji Vrdnik apartman 3 idealna je za dve odrasle osobe. Poseduje dva singl ležaja. Gostima je na raspolaganju parkin mesto.
Luxuzne sobe apartman 4
Luxuzne sobe u banji Vrdnik apartman 4 može da ugosti jednu odraslu osobu. Poseduje singl krevet, lcd tv, besplatan internet, kablovsku.
Luxuzne sobe apartman 5
Luxuzne sobe u banji Vrdnik apartman 5 moze da ugosti dve odrasle osobe. Poseduje francuski krevet i opremljenu balkon terasu. Grejanje je centralno.
Luxuzne sobe apartman 6
Luxuzne sobe Vrdnik apartman 6 je idealna je za 2-3 odrasle osobe. Poseduje francuski krevet, fotelju na razvlačenje, terasu sa garniturom za sedenje.
Luxuzne sobe apartman 7
Luxuzne sobe u banji Vednik apartman 7 je idealan za dve odrasle osobe. Poseduje francuski krevet, klima uređaj, kablovsku, lcd tv. Grejanje je centralno.
Luxuzne sobe apartman 8
Luxuzne sobe u banji Vrdnik apartman 8 može da ugosti dve osobe. Soba poseduje balkon terasu sa koje se pruža pogled na Frušku goru i banju Vrdnik.
Luxuzne sobe apartman 9
Luxuzne sobe u banji Vrdnik apartman 9 poseduje veliki francuski krevet, klima uređaj, balkon terasu opremljenu sa garniturom za sedenje.
Luxuzne sobe apartman 10
Luxuzne sobe Vrdnik apartman 10 je predviđen za dve odrasle osobe. Poseduje terasu sa baštenskim setom. Gostima je na raspolaganju parkin mesto.
Smeštaj Relax apartman 1
Smeštaj Relax apartman broj jedan može da ugosti 2 osobe( francuski krevet). Studio apartman poseduje terasu.
Smeštaj Relax apartman 2
Smeštaj za 2 osobe. Gostima je na raspolaganju balkon terasa sa predivnim pogledom na banju Vrdnik.
Smeštaj Relax apartman 3
Studio apartman sa francuskim ležajem, za 2 osobe. Gostima je na rasolaganju internet, kablovska tv, lcd tv.
Smeštaj Slavica kuća 1
Smeštaj Slavica u banji Vrdnik idealan je za 4 odrasle osobe. Kuća poseduje komfornu terasu sa garniturom za sedenje.
Smeštaj Slavica kuća 2
Smeštaj Slavica kuća 2 u Vrdniku poseduje kablovsku televiziju, besplatan bežični internet, lcd tv, terasu. Smeštaj za 4 odrasle osobe.
Vila Goran apartman 1
Smeštaj se sastoji od dve sobe sa zajedničkim kupatilom i kuhinjom. Sobe su za 2-3 osobe. Poseduju internet, kablovsku, lcd tv.
Vila Goran apartman 2
Studio apartman za 2 osobe/ francuski ležaj. Smeštaj poseduje balkon terasu sa garniturom za sedenje.
Vila Goran apartman 3
Smeštaj može da ugosti 2 osobe. poseduje kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, terasu sa predivnim pogledom na banju Vrdnik.
Smeštaj Beauty apartman 1
Smeštaj Beauty apartman 1 je idealan za 2 odrasle osobe. Studio poseduje balkon terasu opremljen garniturom za sedenje.
Smeštaj Beauty apartman 2
Studio Beauty apartman 2 u banji Vrdnik poseduje besplatan internet, kablovsku televiziju, lcd tv, terasu sa pogledom na Frušku goru.
Smeštaj Beauty apartman 3
Smeštaj Beauty apartma 3 u banji Vrdnik može da ugosti 2 odrasle osobe. Poseduje besplatan internet, lcd tv, klima uređaj, terasu.
Smeštaj Brankica apartman 1
Smeštaj Brankica Vrdnik apartman 1 predviđen je za 2 osobe (francuski krevet). Poseduje balkon terasu opremljen garniturom za sedenje.
Smeštaj Brankica apartman 2
Brankica studio apartman 2 koji je idealan za 2 odrasle osobe. Gostima je na raspolaganju besplatan internet, lcd tv, klima uređaj, terasa.
Smeštaj Brankica apartman 3
Apartman sa odvojenom spavaćom sobom za 4 osobe. Poseduje 2 francuska ležaja, modernu kuhinju, komforno kupatilo, 2 terase.
Smeštaj Jelen lux soba 1
Smeštaj Jelen lux u Vrdniku soba može da ugosti 2 odrasle osobe (francuski ležaj). Poseduje terasu sa garniturom za sedenje.
Smeštaj Jelen lux soba 2
Smeštaj Jelen lux soba 2 može da ugosti 4 osobe (francuski ležaj i dvosed na razvlačenje). Gostima je obezbeđen internet, kablovska, lcd tv.
Smeštaj Jelen lux soba 3
Smeštaj Jelen lux u Vrdniku soba 3 može da ugosti 2 odrasle osobe (francuski ležaj). Poseduje terasu sa garniturom za sedenje.
Lux ap. kod bazena smeštaj 1
Lux apartmani kod bazena smeštaj 1 je pogodan za 2-3 odrasle osobe. Smeštaj ima kablovsku televiziju, lcd tv, besplatan internet, terasu.
Lux ap. kod bazena smeštaj 2
Smeštaj pogodan za 3-4 osobe/ francuski krevet i dvosed na razvlačenje. Smeštaj poseduje lepu i komfornu terasu sa garniturom za sedenje.
Smeštaj Mirjana koliba 1
Smeštaj Mirjana koliba 1 namenjen je za 2-3 osobe. Poseduje lcd tv, internet, kablovsku televiziju, klima uređaj, terasu sa garniturom za sedenje.
Smeštaj Mirjana koliba 2
Smeštaj Mirjana koliba 2 namenjen je za 2 osobe (francuski krevet). Poseduje kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, balkon terasu sa baštenskim setom.
Smeštaj Nataša apartman 1
Smeštaj Nataša studio apartman 1 može da ugosti 2 osobe (francuski leža)j. Smeštaj poseduje internet, lcd tv, kablovsku televiziju.
Smeštaj Nataša apartman 2
Smeštaj za 4-5 osoba/ francuski ležaj, dva singl kreveta, fotelja na razvlačenje. Smeštaj poseduje 2 spavaće sobe, kupatilo sa hidromasažnom tuš kabinom.
Smeštaj Odmor apartman 1
Smeštaj Odmor u banji Vrdnik apartman 1 za 4 osobe (francuski ležaj i dvosed na razvlačenje). Smeštaj poseduje terasu sa garniturom za sedenje.
Smeštaj Odmor apartman 2
Smeštaj Odmor u banji Vrdnik apartman 2 predviđen za 2 odrasle osobe. Poseduje francuski ležaj, besplatan internet, tv, kablovsku, balkon terasu.
Smeštaj Odmor apartman 3
Smeštaj Odmor u banji Vrdnik apartman 3 sa spavaćom sobom za 4 osobe. Poseduje francuski krevet i trosed na razvlačenje. Poseduje opremljenu balkon terasu.
Smeštaj Odmor apartman 4
Smeštaj Odmor u banji Vrdnik apartman 4 može da ugosti 2-3 osobe. Poseduje francuski ležaj, fotelju na razvlačenje, terasu, internet, kablovsku tv.
Smeštaj Priroda studio 1
Smeštaj Priroda u Vrdniku studio 1 predviđen za 2 odrasle osobe. Poseduje besplatan internet, kablovsku tv, lcd tv, balkon terasu.
Smeštaj Priroda studio 2
Studio apartman 2 može da ugosti 2-3 osobe. Poseduje francuski krevet i singl krevet. Gostima je na raspolaganju terasa sa baštenskim setom.
Smeštaj Sjaj apartman 1
Studio apartman Sjaj u banji Vrdnik poseduje kuhinju, kupatilo, terasu sa predivnim pogledom. Grejanje u smeštaju je centralno.
Smeštaj Sjaj apartman 2
Smeštaj Sjaj studio apartman 2 poseduje internet, klima uređaj, lcd tv, kablovsku televiziju. Gostima je obezbeđeno parking mesto.
Smeštaj Sjaj apartman 3
Smeštaj Sjaj apartman 3 može da ugosti 2 odrasle osobe. Poseduje kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, centralno grejanje, balkon terasu.
Vila Zelena apartman 1
Vila Zelena apartman 1 može da ugosti 2 odrasle osobe. Poseduje francuski ležaj, klima uređaj, kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom.
Vila Zelena apartman 2
Vila Zelena apartman 2 u Vrdniku moze da ugosti 4 odrasle osobe. Francuski krevet i krevet na sprat. Grejanje centralno/ podno.
Vila Zelena apartman 3
Vila Zelena apartman 3 koji je idealan za 4 osobe. Smeštaj poseduje internet, kablovsku televiziju, lcd tv, balkon terasu opremljenu garniturom.
Vila Zelena apartman 4
Vila Zelena apartman 4 studio tipa za dve osobe/ francuski ležaj. Smeštaj poseduje kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, klima uređaj.
Vila Princess smeštaj 3
Vila Princess u banji Vrdnik smeštaj 1 apartman za 2 odrasle osobe. Poseduje francuski krevet, opremljenu kuhinju, komforno kupatilo, terasu.
Vila Princess smeštaj 1
Vila Princess u banji Vrdnik smeštaj 2 može da ugosti 2 odrasle osobe (francuski krevet). Gostima je na raspolaganju, internet, kablovska, lcd tv.
Vila Princess smeštaj 2
Vila Princess banja Vrdnik smeštaj 2. Apartman za 4 osobe sa spavaćom sobom. Poseduje balkon terasu sa garniturom za sedenje.
Vila Princess smeštaj 4
Vila Princess banja Vrdnik smeštaj 4 sa spavaćom sobom za 3 osobe. Poseduje internet, kablovsku tv, lcd tv predivnu balkon terasu.
Vila Princess smeštaj 5
Vila Princess smeštaj 5 za 2 osobe (francuski krevet). Gostima je na raspolaganju terasa sa stolom i klupama kao i predivno dvorište.
Vila Princess smeštaj 8
Vila Princess u banji Vrdnik smeštaj 8 za 2 osobe (francuski krevet). Smeštaj se nalazi u potkrovlju vile. Poseduje internet, kablovsku televiziju, lcd tv.
Vila Princess smeštaj 7
Vila Princess u banji Vrdnik smeštaj 7 za 2 osobe (francuski ležaj). Apartman poseduje kuhinju, prelepo kupatilo, balkon terasu.
Vila Princess smeštaj 6
Vila Princess Vrdnik smeštaj 8 sa spavaćom i dnevnom sobom. Smeštaj može da ugosti 4 osobe. Poseduje prelep letnjikovac. Grejanje u apartmanu je centralno.
Smeštaj Zvezdane noći apartman 1
Smeštaj Zvezdane noći apartman 1 poseduje spavaću i dnevnu sobu. Može da ugosti 4 odrasle osobe. Smeštaj poseduje terasu sa garniturom za sedenje.
Smeštaj Zvezdane noći apartman 2
Smeštaj Zvezdane noći apartman 2 je studio apartman za 2 odrasle osobe. Poseduje kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, terasu, klima uređaj.
Vikendica u borovoj šumi apartman 1
Apartman 1 u Borovoj šumi idealan je za 2 osobe. Poseduje internet, kablovsku tv, lcd tv, terasu sa koje se pruža nesvakidašnji pogled na Vrdnik i okolinu.
Vikendica u borovoj šumi apartman 2
Apartman 2 može da ugosti tri osobe. Gostima smeštaja na raspolaganju je kuhinja, komforno kupatilo, terasa. Nalazi se na 1.spratu porodične kuće.
Vikendica u borovoj šumi apartman 3
Apartman br.3 nalazi se u prizemlju porodične kuće. Poseduje krevet na razvlačenje i fotelju. Smeštaj prima kućne ljubimce.
Smeštaj Roze vila apartman 1
Smeštaj Roze vila apartman 1 u banji Vrdnik poseduje internet, kablovsku tv, lcd tv. Smeštaj je idealan za 4 osobe.
Smeštaj Roze vila apartman 2
Smeštaj Roze vila banja Vrdnik apartman 2 može da ugosti 4-5 odrasle osoba. Poseduje balkon terasu opremljenu sa garniturom za sedenje.
Smeštaj Roze vila apartman 3
Smeštaj Roze vila banja Vrdnik apartman 3 nalazi se na 1.spratu porodične kuće. Poseduje kuhinju, kupatilo, spavaću sobu.
Smeštaj Gogi  Vrdnik apartman 1
Smeštaj Gogi apartman 1 može da ugosti 2 odrasle osobe. Poseduje ugaonu garnituru, kupatilo sa tuš kabinom, klimu, opremljenu terasu, parking mesto.
Smeštaj Gogi Vrdnik apartman 2
Smeštaj Gogi apartman/studio 2 idealan je za 2 odrasle osobe. Poseduje francuski krevet, internet, lcd tv, terasu sa prelepim pogledom na banju Vrdnik.
Smeštaj Gogi Vrdnik apartman 3
Smeštaj Gogi Vrdnik apartman 3 poseduje spavaću sobu sa francuskim krevetom za 2 osobe. Gostima je na raspolaganju komforno dvorište sa igralištem za decu
Smeštaj Lusy lux apartman 1 Vrdnik
Smeštaj Lusi lux apartman 1 poseduje internet, kablovsku tv, lcd tv, terasu sa garniturom za sedenje. Smeštaj može da ugosti 4 odrasle osobe.
Smeštaj Lusy lux apartman 2 Vrdnik
Smeštaj Lusy lux apartman 2 banja Vrdnik poseduje meksimalno opremljenu kuhinju, kupatilo, trpezariju. Grejanje u smeštaju je na struju.
Smeštaj Lusy lux apartman 3 Vrdnik
Smeštaj Lusi lux apartman 3 idealan je za 4-5 osoba. Gosti smeštaja Lusy lux u banji Vrdnik mogu da uživaju u predivnom dvorištu koje je puno zelenila.
Smestaj Nesa Vrdnik studio
Studio ap. može da ugosti 2-3 osobe/ francuski krevet i komforna fotelja na razvlačenje. Smeštaj poseduje prelepu terasu sa koje se prostire prelep pogled.
Smestaj Nesa Vrdnik apartman
Apartman za 4 osobe. Gostima smeštaja na raspolaganju je internet, kablovska televizija. Smeštaj poseduje prelepo dvorište puno zelenila i raznog cveća.
Vila sa bazenom - Apartman u prizemlju
Smeštaj vile sa bazenom u prizemlju poseduje internet, kablovsku tv, lcd tv. Gostima je na raspolaganju kompletno opremljena terasa, kao i parking mesto
Vila sa bazenom - Apartman na 1. spratu
Smeštaj vila sa bazenom na 1.spratu idealan je za 4-6 odraslih osoba. Poseduje kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom.
Vila sa bazenom - Apartman na 2. spratu
Smeštaj na 2.spratu poseduje prelepu kuhinju sa ugradnom rernom, šporet sa ravnom pločom, frižider, aspirator. Smeštaj je idealan za 6 odraslih osoba.
Smeštaj Nađa Vrdnik - apartman 1
Smeštaj Nađa Vrdnik apartman 1 sa spavaćom i dnevnom sobom za 5-6 osoba. Smeštaj poseduje terasu sa prelepim pogledom na banju Vrdnik.
Smeštaj Nađa Vrdnik - apartman 2
Smeštaj Nađa Vrdnik - apartman 2 za 2 odrasle osobe. Poseduje francuski ležaj. Grejanje u apartmanu je centralno. Poseduje lcd tv, internet, kablovsku tv.
Smeštaj Nađa Vrdnik - apartman 3
Smeštaj Nađa Vrdnik apartman 3 idealan je za 2-3 osobe. Poseduje francuski krevet, pomoćni ležaj. Smeštaj se nalazi u prizemlju i poseduje sopstvenu terasu
Smeštaj Breza Vrdnik - Apartman 1
Smeštaj Breza Vrdnik - Apartman 1 može da ugosti 2 osobe. Poseduje internet, kablovsku tv, terasu. Apartman je idealan za parove.
Smeštaj Breza Vrdnik - Apartman 2
Smeštaj Breza u Vrdniku apartman 2 može da ugosti 2-3 osobe. Poseduje francuski krevet i krevet koji može da se razvuče. Gostima je obezbeđeno parking mesto.
Smeštaj Exclusive Vrdnik
Smeštaj Exclusive u banji Vrdnik sastoji se od 4 apartmana i nalazi se u neposrednoj blizini centra, svih marketa, restorana, kafica, manastira Ravanica.
Apartmani Medeni
Apartman je idealan za 9 osoba. Smeštaj poseduje terase sa garniturom za sedenje, prelepo dvorište puno zelenila u kojem gosti mogu da se odmore od svakodnevnog brzog života.
Smeštaj Vila Deluxe Vrdnik
Deluxe vila u banji Vrdnik je jedna od najmodernijih i najkvalitetnijih vila u Vrdniku i okolini. Vila se nalazi u neposrednoj blizini hotela Premier Aqua.
Smeštaj Vila Superior Vrdnik
Vila Superior u banji Vrdnik nalazi se na oko 200 metara od bazena sa termalnom vodom, dok je od centra udaljena svega deset minuta laganog hoda.
Smeštaj Extra lux Vrdnik
Smeštaj Extra lux banja Vrdnik nalazi se u samom centru, dok je od banje i bazena sa termalnom vodom smeštaj udaljen oko desetak minuta laganog hoda.
Vila Nestvarni raj
Sobe u vili Nestvarni raj Vrdnik idealne su za 2-3 osobe, apartmani sa spavaćom sobom mogu da ugoste 4 osobe, apartmani sa dve spavaće sobe su za 6-8 osoba
Smeštaj Luxuzne sobe
Luxuzne sobe u banji Vrdnik nalaze se u neposrednoj blizini banjskog kompleksa i bazena u hotelu Termal, preciznije udaljene su svega 440 metara.
Smeštaj Relax Vrdnik
Smeštaj Relax u banji Vrdnik nalazi se na samom centru, dok je od bazena sa termalnom vodom udaljen oko 10 minuta lagane šetnje. Smeštaj poseduje 4 studia.
Smeštaj Slavica Vrdnik
Smeštaj Slavica u Vrdniku nalazi se na jednom od najmirnijih mesta, sa predivnim pogledom na Frušku goru. Smeštaj je od centra udaljen 15 minuta šetnje.
Vila sa bazenom Vrdnik
Vila sa bazenom u banji Vrdnik nalazi se na oko 1.5 kilometar od centra Vrdnika, dok je od hotela Termal i bazena smeštaj udaljen oko 30 minuta hoda.
Smeštaj Zvezdane noći Vrdnik
Smeštaj Zvezdane noći nalazi se na oko 1 km od centra Vrdnika, dok je od hotela Termal i bazena smeštaj udaljen oko 20 minuta laganog hoda.
Smeštaj Kuća u cveću
Kuća u cveću u Banji Vrdnik nalazi se na oko 100 metara od specijalne bolnice za rehabilitaciju i bazena. Od centra je udaljena 15 minuta laganog hoda.
Smeštaj Gogi apartmani Vrdnik
Apartmani Gogi u banji Vrdnik nalaze se na oko 1 kilometar od centra, dok su od banje i bazena sa termalnom vodom apartmani udaljeni oko 2 kilometara.
Roza vila Vrdnik
Roza vila u banji Vrdnik nalazi se na oko 1 kilometra od bazena i banjskog kompleksa dok je od centra smeštaj udaljen oko pet minuta lagane šetnje.
Smeštaj L&H Vrdnik
Smeštaj L&H u banji Vrdnik nalazi se na samom centru Vrdnika. Od banjskog kompleksa i bazena sa termalnom vodom je udaljen oko 600m ili 10 min laganog hoda
Smeštaj Nađa Vrdnik
Apartmani Nađa Vrdnik se nalaze u glavnoj ulici u neposrednoj blizini samog centra. U svom sastavu poseduju tri smeštajne jedinice za 2 do 5 osoba.
Vila Goran Vrdnik
Vila Goran se nalazi na Staroj koloniji u Banji Vrdnik, na udaljenosti od oko 900 metara od hotela Termal i vrdničkih bazena. Grejanje je centralno.
Smeštaj Lusy lux Vrdnik
Smeštaj Lusy lux u banji Vrdnik nalazi se na oko 1,5 km od samog centra, dok je od bazena sa termalnom vodom udaljena oko tridesetak minuta laganog hoda.
Smeštaj Lux Brvnare Vrdnik
Lux Brvnare u banji Vrdnik nalaze se na par minuta od hotela Termal sa termalnim bazenima kao i od hotela Premier Aqua. Sastoji se od dve identicne brvnare
Smeštaj Ivana Vrdnik
Smeštaj Ivana u banji Vrdnik lociran je u neposrednoj blizini hotela Termal u kojem se nalaze bazeni sa termalnom vodom. Smeštaj je idealan za porodice.
Vikendica u borovoj šumi
Vikendica u borovoj šumi banja Vrdnik nalazi se na predivnoj lokaciji, ušuškana u borovini. Za one koji su željni odmora ovaj smeštaj je idealno mesto.
Smeštaj Beauty Vrdnik
Smeštaj Beauty u banji Vrdnik nalazi se na desetak minuta lagane od hotela Termal koji poseduje 4 spoljašnja bazena i dva unutrašnja termalna bazena.
Smeštaj Brankica Vrdnik
Smeštaj Brankica u banji Vrdnik nalazi se nadomak hotela Premier aqua, a na svega 200 metara od hotela Termal koji poseduje bazene sa termalnom vodom.
Smeštaj Jelen lux Vrdnik
Smeštaj Jelen lux u banj Vrdnik nalazi se preko puta bazena sa termalnom vodom i specijalne bolnice za rehabilitaciju. Smeštaj se sastoji od tri sobe.
Kuća Ivica Vrdnik
Kuća Ivica u banji Vrdnik nalazi se na oko 1km od bazena i banjskog dela. Smeštaj može da ugosti 2-4 osobe/ francuski krevet i dvosed na razvlačenje.
Smeštaj Breza Vrdnik
Smeštaj Breza Vrdnik nalazi se na oko 10 minuta od hotela Termal koji poseduje bazene sa termalnom vodom, dok je od centra Vrdnika udaljen 200 m.
Kuća Renata lux Vrdnik
Kuća Renata lux u banji Vrdnik nalazi se u neposrednoj blizini banjskog kompeksa kao i bazena, na oko 300 metara. Gostima je obezbeđeno parking mesto.
Smeštaj Šumski kutak Vrdnik
Smeštaj Šumski kutak u banji Vrdnik nalazi se preko puta otvorenih bazena u hotelu Termal. Vila poseduje prelepo dvorište puno zelenila i raznog cveće.
Lux apartmani kod bazena Vrdnik
Lux apartmani kod bazena kao što i sam naziv kaže nalaze se na oko 50 metara od bazena. Smeštaj je od centra Vrdnika udaljen oko 10 minuta lagane šetnje.
Smeštaj Mirjana Vrdnik
Smeštaj Mirjana u banji Vrdnik nalazi se u samom centru. Od bazena sa termalnom vodom i banjskog kompleksa smeštaj je udaljen oko 700 metara.
Smeštaj Neša Vrdnik
Smeštaj Neša u banji Vrdnik nalazi se odmah preko puta bazena i hotela Termal. Smeštaj se sastoji od 2 studio apartmana i može da ugosti 2-3 odrasle osobe.
Smeštaj Nataša Vrdnik
Smeštaj Nataša u Vrdniku udaljen je oko 400 metara od centra Vrdnika, a nekih 900 metara od termalnih bazena. Apartmani Nataša se nalaze u prizemlju.
Smeštaj Odmor Vrdnik
U neposrednoj blizini bazena u Banji Vrdnik, a takođe u neposrednoj blizini centra i svih dešavanja u Vrdniku, nalaze se apartmani Odmor.
Smeštaj Priroda Vrdnik
Smeštaj Priroda u Banji Vrdnik nalaze se na oko 50 metara od centra ili na oko 500 metara od samog banjskog kompleksa, kao i bazena sa termalnom vodom.
Smeštaj Borov raj Vrdnik
Smeštaj Borov raj u Vrdniku nalazi se na oko 2 km od centra, dok je od bazena i banjskog kompleksa udaljen oko 2,5 km. Smeštaj može da ugostiti 3-4 osobe.
Smeštaj Mali raj Vrdnik
Smeštaj Mali raj banja Vrdnik nalazi se u naselju Nova kolonija. Od centra je udaljen oko 1 km, dok je od banjskog kompleksa 20 min laganog hoda.
Smeštaj Čarobni odmor Vrdnik
Smeštaj Čarobni odmor u banji Vrdnik nalazi se na oko 400 metara od termalnih bazena kao i od specijalne bolnice. Smeštaj je idealan za 4 osobe.
Smeštaj Park Vrdnik
Smeštaj Park u banji Vrdnik nalazi se na 10 min šetnje do centra, preciznije u ulici Milice Stojadinović. Od termalnog bazena je udaljen oko 2 km.
Smeštaj Fruškogorska čarolija Vrdnik
Smeštaj Fruškogorska Čarolija u banji Vrdnik nalazi se na oko 700 metara od hotela Termal i bazena sa termalnom vodom. Apartman može da ugosti 2-3 osobe.
Vila Zelena Vrdnik
Vila Zelena u banji Vrdnik nalazi se u samom centru, dok je od bazena sa termalnom vodom i banjskog dela smeštaj udaljen oko 700 metara.
Smeštaj Ines Vrdnik
Smeštaj Ines u banji Vrdnik nalazi se u naselju Nova kolonija. Od centra je udajen oko 1km, dok od bazena sa termalnom vodom oko 20 minuta lagane šetnje.
Smeštaj Vikendica 2  Vrdnik
Vikendica 2 u banji Vrdnik idealana je za one koji su željni pravog odmora. Smeštaj je idealan za 4 osobe. Poseduje terasu sa baštenskim setom, roštilj, kotlić i mnoge druge sitnice.
Smeštaj Sjaj Vrdnik
Smeštaj Sjaj u banji Vrdnik nalazi se u neposrednoj blizini spoljašnjih bazena kao i banjskog kompleksa za rehabilitaciju. Smeštaj može da ugoste 2-3 osobe.
Smeštaj Super lux Vrdnik
Smeštaj Super lux u banji Vrdnik udaljen je od centra 50 metara dok je od bazena sa termalnom vodom udaljen oko 10 minuta lagane šetnje.
Vila Princess Vrdnik
Vila Princess u banji Vrdnik nalazi se preko puta bazena sa termalnom vodom, dok je od specijalne bolnice za rehabilitaciju smeštaj udaljen nepunih 100 metara.

Pronađite sebi smeštaj u Banji Vrdnik u više od stotinu apartmana

Apartmani, vile, sobe - Vrdnik smeštaj