Smeštaj Neša Vrdnik

Smeštaj Neša Vrdnik opis

Smeštaj Neša u banji Vrdnik na Fruškoj gori nalazi se odmah preko puta bazena i hotela Termal. Smeštaj se sastoji od dva studio apartmana koji mogu da ugoste 2-3 osobe, apartmana sa dve spavaće sobe za 4 osobe.
Studio apartmani poseduju francuski krevet i fotelju koja po potrebi može da se razvuče, dok apartman sa dve spavaće sobe poseduje 2 francuska kreveta. Svaka smeštajna jedinica u apartmanima Neša u Vrdniku poseduje kuhinju sa svim pratećim elementima, kupatilo sa tuš kabinom, trpezariju sa stolom i stolicama, terasu sa garniturom za sedenje.
Smeštaj se nalazi u neposrednoj blizini svih dešavanja a opet ušuškan u miru i predivnom zelenilu.
Gostima koji se odluče da svoj odmor provedu u ovom lepom smeštaju u banji Vrdnik na raspolaganju je, internet, kablovska televizija, lcd tv, posteljina, peškiri, higijenski set. Apartmani su idealani za porodice sa malom decom, parove, za one koji u Vrdnik dolaze zbog specijalne bolnice za rehabilitaciju, koja se nalazi na nepunih sto metara od smeštaja.
Parking mesto je obezbeđeno ispred samog objekta.

Smeštajne jedinice u objektu

Smestaj Nesa Vrdnik studio

Smestaj Nesa Vrdnik studio

Studio ap. može da ugosti 2-3 osobe/ francuski krevet i komforna fotelja na razvlačenje. Smeštaj poseduje prelepu terasu sa koje se prostire prelep pogled.

Smestaj Nesa Vrdnik apartman

Smestaj Nesa Vrdnik apartman

Apartman za 4 osobe. Gostima smeštaja na raspolaganju je internet, kablovska televizija. Smeštaj poseduje prelepo dvorište puno zelenila i raznog cveća.

Komentari (1)

  • Maja M2021-09-12 21:07:11

    Sve je kao što je i opisano. Nama je najbitnije bilo da je blizu bazena, jer smo bili sa malom decom. Domaćini ljubazni, osećali smo se kao kod svoje kuće. Vidimo se ponovo svakako.

Pošalji komentar

Pronađite sebi smeštaj u Banji Vrdnik u više od stotinu apartmana

Apartmani, vile, sobe - Vrdnik smeštaj