Smeštaj Luxuzne sobe

Smeštaj Luxuzne sobe opis

Luxuzne sobe u banji Vrdnik nalaze se u neposrednoj blizini banjskog kompleksa i bazena u hotelu Termal, preciznije udaljene su svega 440 metara.
Smeštaj se sastoji od dvadeset soba sa sopstvenim kupatilom koje mogu da ugoste 1-3 osobe i jednog komfornog apartmana za 4-5 osoba.

Luxuzne sobe u Vrdniku poseduju frižider, klima uređej, kupatilo sa tuš kabinom, lcd tv, kablovsku televiziju, internet, posteljinu, peškire, papuče, toaletni set, balkon terase sa garniturom za sedenje/ ne sve, letnjikovac sa igraonicom za najmlađe.

Grejanje u ovim prelepim sobama u banji Vrdnik je centralno. Sobe se nalaze na 1. i 2. spratu manjeg stambenog objekta.
U sklopu objekta nalazi se restoran sa velikom baštom koja je okružena zelenilom i cvećem tako da će gosti pored prave domaće kuhinje moći da uživaju i u predivnom ambijentu.

Gostima koji se odluče da svoj odmor provedu u ovom prelepom objektu na raspolaganju je parkin mesto.

Cene: Noćenje sa polupansionom iznosi 4000 dinara po osobi, cena noćenja na bazi punog pansiona iznosi 4700 dinara po osobi.

Smeštajne jedinice u objektu

Luxuzne sobe apartman 1

Luxuzne sobe apartman 1

Luxuzne sobe Vrdni apartman 1 poseduje francuski krevet, fižider, terasu opremljenu sa garniturom za sedenje. Grejanje u smeštaju je centralno.

Luxuzne sobe apartman 2

Luxuzne sobe apartman 2

Luxuzne sobe u banji Vrdnik apartman 2 može da ugosti 4-5 odrasle osobe. Poseduje francuski krevet, dvosed i fotelju na razvlačenje.

Luxuzne sobe apartman 3

Luxuzne sobe apartman 3

Luxuzne sobe u banji Vrdnik apartman 3 idealna je za dve odrasle osobe. Poseduje dva singl ležaja. Gostima je na raspolaganju parkin mesto.

Luxuzne sobe apartman 4

Luxuzne sobe apartman 4

Luxuzne sobe u banji Vrdnik apartman 4 može da ugosti jednu odraslu osobu. Poseduje singl krevet, lcd tv, besplatan internet, kablovsku.

Luxuzne sobe apartman 5

Luxuzne sobe apartman 5

Luxuzne sobe u banji Vrdnik apartman 5 moze da ugosti dve odrasle osobe. Poseduje francuski krevet i opremljenu balkon terasu. Grejanje je centralno.

Luxuzne sobe apartman 6

Luxuzne sobe apartman 6

Luxuzne sobe Vrdnik apartman 6 je idealna je za 2-3 odrasle osobe. Poseduje francuski krevet, fotelju na razvlačenje, terasu sa garniturom za sedenje.

Luxuzne sobe apartman 7

Luxuzne sobe apartman 7

Luxuzne sobe u banji Vednik apartman 7 je idealan za dve odrasle osobe. Poseduje francuski krevet, klima uređaj, kablovsku, lcd tv. Grejanje je centralno.

Luxuzne sobe apartman 8

Luxuzne sobe apartman 8

Luxuzne sobe u banji Vrdnik apartman 8 može da ugosti dve osobe. Soba poseduje balkon terasu sa koje se pruža pogled na Frušku goru i banju Vrdnik.

Luxuzne sobe apartman 9

Luxuzne sobe apartman 9

Luxuzne sobe u banji Vrdnik apartman 9 poseduje veliki francuski krevet, klima uređaj, balkon terasu opremljenu sa garniturom za sedenje.

Luxuzne sobe apartman 10

Luxuzne sobe apartman 10

Luxuzne sobe Vrdnik apartman 10 je predviđen za dve odrasle osobe. Poseduje terasu sa baštenskim setom. Gostima je na raspolaganju parkin mesto.

Komentari (10)

 • Isidora Bjelajac2023-05-10 16:34:43

  Predivan smestaj sa predivnim personalom.Blizina banje nam jebila bitna posto smo maqlo stariji i ovo mesto nam je bilo idealno.Hrana je raznovrsna i kvalitetna ,tako da smo imali kompletan ugadjaj.Kad je lepo vreme sedenje na terasi uz picence je potpun dozivljaj.Jednom recju preporuka za sve Isidora

  Manja I2022-08-03 22:12:23

  Smestaj super, hrana divna, cene odlicne. Bas nam je bilo super u Vrdniku a pogled sa terase narocito nocu je fantastcan. Samo reci hvale imamo za ovaj smestaj kao i za Vrdnik. Dolazimo ponovo.

  Sanja2022-01-23 16:36:46

  Sobe su veoma lepe i komforne. Nalaze se na par minuta od bazena i isto toliko od centra Vrdnika. Hrana u restoranu je prava domaća i porcije su veoma obilne. Vrdnik je pun pogodak za one koji su željni prirode i čistog vazduha. Ovaj smeštaj u banji Vrdnik poseduje 20 smeštajnih jedinica. Sa terasa se prostire pogled na Frušku goru, manastir Ravanicu i neke delove Vrdnika. Toplo preporučujemo ovaj smeštaj. Porodica Vuksanović iz Crne Gore.

  Ljerka Majnarić2022-01-14 14:44:35

  Nezaboravna Nova godina,posle mnogih karantina konačno smo bili opušteni.Hrana je bila odlična a personal profesionalan.Dolazimo na leto da uživamo u lepotama Vrdnika i Fruške gore. Ljeki

  Janko ilić2021-11-28 15:54:06

  Šta reći sem da je Vrdnik biser Fruške gore.Prelepe sobe u blizini bazena ,samo da se čovek opusti i uživa.Hrana je odlična kao i usluga.Preporuka. Vladana sa porodicom iz Novog Sada.

  Maja2021-10-08 14:41:34

  Predivne sobe u Vrdniku, nismo skoro tako nesto lepo i kulturno uredjeno videli. Hrana je super. Vidimo se uskoro. Jelena sa porodicom.

  Sladjana2021-09-24 16:03:57

  Banja Vrdnik je prelepo mesto za odmor. Sobe u ovoj vili u Vrdniku sa prava carolija, a hrana je vrhunska. Svaka cast.

  Anica Popovic 2021-08-10 17:55:15

  Odlican smestaj,ljubazni domacini .Sve pohvale.

  Sladjana Petrovic2021-07-02 21:17:38

  Prelep godisnji odmor,udoban smestaj i hrana za svaciji ukus.Hvala ljubaznom osoblju ,dolazimo ponovo.Veliki pozdrav od porodice Petrovic iz Pozarevca

  Jana2021-06-29 13:38:52

  Sobe su exkluziva a hrana vrhunska. Pravo mesto za uzivanje.

Pošalji komentar

Pronađite sebi smeštaj u Banji Vrdnik u više od stotinu apartmana

Apartmani, vile, sobe - Vrdnik smeštaj