Smeštaj Luxuzne sobe

Smeštaj Luxuzne sobe opis

Luxuzne sobe u banji Vrdnik nalaze se u neposrednoj blizini banjskog kompleksa i bazena u hotelu Termal, preciznije udaljene su svega 440 metara.
Smeštaj se sastoji od dvadeset soba sa sopstvenim kupatilom koje mogu da ugoste 1-3 osobe i jednog komfornog apartmana za 4-5 osoba.

Luxuzne sobe u Vrdniku poseduju frižider, klima uređej, kupatilo sa tuš kabinom, lcd tv, kablovsku televiziju, internet, posteljinu, peškire, papuče, toaletni set, balkon terase sa garniturom za sedenje/ ne sve, letnjikovac sa igraonicom za najmlađe.

Grejanje u ovim prelepim sobama u banji Vrdnik je centralno. Sobe se nalaze na 1. i 2. spratu manjeg stambenog objekta.
U sklopu objekta nalazi se restoran sa velikom baštom koja je okružena zelenilom i cvećem tako da će gosti pored prave domaće kuhinje moći da uživaju i u predivnom ambijentu.

Gostima koji se odluče da svoj odmor provedu u ovom prelepom objektu na raspolaganju je parkin mesto.

Cene: Noćenje sa doručkom u jednokrevetnoj sobi iznosi 2000 dinara, noćenje sa doručkom u dvokrevetnoj sobi iznosi 3600 dinara, polupansion staje 2700 dinara po osobi,punpansion 3400 dinara po osobi.

Smeštajne jedinice u objektu

Luxuzne sobe apartman 1

Luxuzne sobe apartman 1

Luxuzne sobe Vrdni apartman 1 poseduje francuski krevet, fižider, terasu opremljenu sa garniturom za sedenje. Grejanje u smeštaju je centralno.

Luxuzne sobe apartman 2

Luxuzne sobe apartman 2

Luxuzne sobe u banji Vrdnik apartman 2 može da ugosti 4-5 odrasle osobe. Poseduje francuski krevet, dvosed i fotelju na razvlačenje.

Luxuzne sobe apartman 3

Luxuzne sobe apartman 3

Luxuzne sobe u banji Vrdnik apartman 3 idealna je za dve odrasle osobe. Poseduje dva singl ležaja. Gostima je na raspolaganju parkin mesto.

Luxuzne sobe apartman 4

Luxuzne sobe apartman 4

Luxuzne sobe u banji Vrdnik apartman 4 može da ugosti jednu odraslu osobu. Poseduje singl krevet, lcd tv, besplatan internet, kablovsku.

Luxuzne sobe apartman 5

Luxuzne sobe apartman 5

Luxuzne sobe u banji Vrdnik apartman 5 moze da ugosti dve odrasle osobe. Poseduje francuski krevet i opremljenu balkon terasu. Grejanje je centralno.

Luxuzne sobe apartman 6

Luxuzne sobe apartman 6

Luxuzne sobe Vrdnik apartman 6 je idealna je za 2-3 odrasle osobe. Poseduje francuski krevet, fotelju na razvlačenje, terasu sa garniturom za sedenje.

Luxuzne sobe apartman 7

Luxuzne sobe apartman 7

Luxuzne sobe u banji Vednik apartman 7 je idealan za dve odrasle osobe. Poseduje francuski krevet, klima uređaj, kablovsku, lcd tv. Grejanje je centralno.

Luxuzne sobe apartman 8

Luxuzne sobe apartman 8

Luxuzne sobe u banji Vrdnik apartman 8 može da ugosti dve osobe. Soba poseduje balkon terasu sa koje se pruža pogled na Frušku goru i banju Vrdnik.

Luxuzne sobe apartman 9

Luxuzne sobe apartman 9

Luxuzne sobe u banji Vrdnik apartman 9 poseduje veliki francuski krevet, klima uređaj, balkon terasu opremljenu sa garniturom za sedenje.

Luxuzne sobe apartman 10

Luxuzne sobe apartman 10

Luxuzne sobe Vrdnik apartman 10 je predviđen za dve odrasle osobe. Poseduje terasu sa baštenskim setom. Gostima je na raspolaganju parkin mesto.

Komentari (5)

 • Maja2021-10-08 14:41:34

  Predivne sobe u Vrdniku, nismo skoro tako nesto lepo i kulturno uredjeno videli. Hrana je super. Vidimo se uskoro. Jelena sa porodicom.

  Sladjana2021-09-24 16:03:57

  Banja Vrdnik je prelepo mesto za odmor. Sobe u ovoj vili u Vrdniku sa prava carolija, a hrana je vrhunska. Svaka cast.

  Anica Popovic 2021-08-10 17:55:15

  Odlican smestaj,ljubazni domacini .Sve pohvale.

  Sladjana Petrovic2021-07-02 21:17:38

  Prelep godisnji odmor,udoban smestaj i hrana za svaciji ukus.Hvala ljubaznom osoblju ,dolazimo ponovo.Veliki pozdrav od porodice Petrovic iz Pozarevca

  Jana2021-06-29 13:38:52

  Sobe su exkluziva a hrana vrhunska. Pravo mesto za uzivanje.

Pošalji komentar

Pronađite sebi smeštaj u Banji Vrdnik u više od stotinu apartmana

Apartmani, vile, sobe - Vrdnik smeštaj