Smeštaj Fruškogorska čarolija Vrdnik

Smeštaj Fruškogorska čarolija Vrdnik opis

Smeštaj Fruškogorska Čarolija u banji Vrdnik nalazi se na oko 700 metara od hotela Termal i bazena sa termalnom vodom. 

Smeštaj Fruškogorska čarolija u banji Vrdnik pozicionirana je na prelepoj lokaciji  sa koje se pruža prelep pogled na Vrdnik i manastir Ravanicu kao i Frušku goru. Kuća poseduje prostrano  dvorište sa letnjikovcem, pa je ovo savršeno mesto za porodični odmor u Vrdniku.

Smeštaj Fruškogorska čarolija u Vrdniku može da ugosti 2-3 osobe, a poseduje maksimalno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, dnevnu i spavaći sobu i prostranu terasu sa garniturom za sedenje. Gostima je na raspolaganju internet, kablovska televizija, lcd tv, klima uredjaj, centralno-podno grejanje, roštilj. Parking mesto je obezbeđeno ispred samog objekta. Smeštaj se sastoji od tri odvojene objekta i svaki poseduje tersu sa garniturom za sedenje. Iz dvorišta se vidi manastir Ravanica kao i Fruška gora. Ovaj smeštaj je idealan za porodice samalom decom jer smeštaj poseduje veliko i ograđeno dvorište. Od centra Vrdnika smeštaj je udaljen nekoliko minuta laganog hoda.

Cena najma kuće-smeštaja iznosi 4000 dinara po danu/noćenju.

 

Smeštajne jedinice u objektu

Fruškogorska čarolija apartman 1

Fruškogorska čarolija apartman 1

Apartman fruškogorska čarolija sa spavaćom sobom za 4 osobe. Poseduje internet, kablovsku tv i prelepo dvorište sa letnjikovcem.

Komentari (3)

 • Predrag Stankovic2023-04-19 09:33:55

  Pomaze Bog Natalija Hteo bih da pita dali moze da se uzme smestaj kod vas od 120623 do 190623? Koliko kosta smestaj za 7 noci? Predrag

  Predrag Stankovic2023-04-19 09:29:27

  Pomaze Bog Natalija Ja bih hteo da vidim dali je smestaj kod vas slobodan od 120623 do 190623. Koliko bih kostao smestaj za 7 noci? Predrag

  Natalija2021-10-19 17:56:42

  Prezadovoljni smo smestajem. Dvoriste nas je ocaralo. Centar Vrdnika je nedaleko od kuce sto nam je posebno bilo bitno. Obisli smo skoro celu banju Vrdnik, setali po pelepim stazama Fruske gore. Vidimo se ponovo, da obnovimo utiske. Preporucujemo ovaj smestaj svima koji su zeljni prirode i opustanja. Vrdnik je divna banja. Zahvaljujemo se na gostoprimstvu. Pozdrav iz Uzica.

Pošalji komentar

Pronađite sebi smeštaj u Banji Vrdnik u više od stotinu apartmana

Apartmani, vile, sobe - Vrdnik smeštaj