Apartmani Stil Vrdnik

Apartmani Stil Vrdnik opis

Apartmani Stil u banji Vrdnik nalaze se u neposrednoj blizini termalnih bazena, hotela Pemier Aqua, staze zdravlja kao i samog centra. Smeštaj se sastoji od tri apartmana, od kojih su dva studio apartmani dok je jedan sa spavaćom i dnevnom sobom. Svaka smeštajna jedinica u apartmanima Stil u banji Vrdni poseduje kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, terasu ispred apartmana sa garniturom za sedenje. Apartmani se nalaze u prizemlju, tako da su idealni za porodice sa malom decom kao i za starije osobe.
Gostima ovih apartmana na raspolaganju je internet, kablovska televizija, lcd tv.
Grejanje je na struju. Parking mesto je obezbeđeno.
Smeštaj Stil u Vrdniku takođe poseduje prostrano dvorište puno zelenila. Preko puta apartmana nalazi se lep veliki restoran sa izvrsnom kuhinjom. Posle dugih šetnji po Fruškoj gori i banji Vrdnik gosti mogu da se odmore u ovom smeštaju koji se nalazi na mirnom i tihom mestu. Vrdnik je pravi izbor za odmor, uživanje, rekreaciju. Od centra Vrdnika smeštaj je udaljen svega 400 metara tako da će gostima biti sve na dohvat ruke. Sve preporuke za smeštaj Stil u banji Vrdnik.

Cena najma apartmana sa spavaćom sobom iznosi 3700 dinara, cena studio apartmana staje 2700 dinara po danu/ noćenju.

Cena smeštaja u slučaju 1 noćenja iznosi 5500 dinara.

Smeštajne jedinice u objektu

Smeštaj Stil Vrdnik apartman 1

Smeštaj Stil Vrdnik apartman 1

Smeštaj Stil u banji Vrdnik apartman 1 poseduje kompletno opremljenu kuhinju i kupatilo i može da ugosti 2 odrasle osobe.

Smeštaj Stil Vrdnik apartman 2

Smeštaj Stil Vrdnik apartman 2

Smeštaj Stil u banji Vrdnik apartman 2 poseduje kompletno opremljenu kuhinju i kupatilo i može da ugosti 2 odrasle osobe.

Smeštaj Stil Vrdnik apartman 3

Smeštaj Stil Vrdnik apartman 3

Smeštaj Stil u banji Vrdnik apartman 3 poseduje spavaću i dnevnu sobu, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom i moze da primi 2-4 osobe.

Komentari (6)

 • Prislan Toni2023-05-12 17:04:47

  Sve je podredjeno gostu.Smestaj je odlican ,prelepo dvoriste pruza posebno zadovoljstvo.Blizina bazena nam takodje odgovara posto smo malo u godinama.Sve je kako treba od apartmana i domacina koji je predivan. Pozdrav Toni

  jelena2022-09-02 14:04:47

  Prelepi apartmani u banji Vrdnik. Boravili smo 7 dana ali to nam je malo tako da ćemo doći ponovo. Vrdnik je pravo mesto za odmor i uživanje. Fruška gora je nesvakidašnja destinacija. Uživali smo u svakom momentu provedenom kako u smeštaju tako i u Vrdniku. Sve pogvale.

  Maja2022-05-31 18:38:49

  Predivni apartmani u banji Vrdnik. Na svega nekoliko minuta od bazena kao i od samog centra Vrdnika. Dvoriste je prelepo. Na samo nekoliko stotina metara nalazi se staza zdravlja koja vodi do Vrdnicke kule kao i do Fruskih termi. Vrdnik se dosta promenio i pravo je mesto za odmor. Sve pohvale za domacine. Pozdrav iz Beograda.

  Tomislva2022-04-26 18:34:50

  Lep smestaj u Vrdniku. Sve pohvale za domacine kao i za ekipu sa sajta. Vrdnik je idealno mesto za uzivanje. Centar Vrdnika je na par minuta hoda od smestaja. Bazen u hotelu Termal u Vrdniku udaljen je svega 300 metara. Preporucujemo banju Vrdnik i smestaj Stil. Pozdrav.

  Milica 2022-04-26 18:32:30

  Super smestaj. Odusevili smo se koliko je sve cisto. Boravili smo u apartmanu sa spavacom sobom i bilo nam je divno. Smestaj je od centra Vrdnika udaljen svega nekoliko minita. Banja Vrdnik se toliko izgradila da smo je jedva prepoznali. Setali smo po Ftuskoj gori, obisli manastir, Fruske terme. Sve preporuke za Vrdnik kao i za smestaj. Pozdrav od porodice Ilic iz Beograda.

  Maja2022-02-27 19:42:54

  Smestaj Stil u Vrdniku je pravo mesto za odmor i uzivanje. Bili smo u studio apartmanu i apartmanu sa sobom i mozemo reci da su super. Besprekorna higijena, sve novo. Takodje su blizu bazena sto nam je bitno. Centar Vrdnika je na par minuta. Fruska gora je prava lepotica u kojoj jedino moze da se uziva. Vrdnik se dosta izgradio i ima super sadrzaj. Preporucujemo banju Vrdnik i apartmane Stil. Pozdrav.

Pošalji komentar

Pronađite sebi smeštaj u Banji Vrdnik u više od stotinu apartmana

Apartmani, vile, sobe - Vrdnik smeštaj