Vila Zelena Vrdnik

Vila Zelena Vrdnik opis

Vila Zelena u banji Vrdnik nalazi se u samom centru, dok je od bazena sa termalnom vodom i banjskog dela smeštaj udaljen oko 700 metara.

Smeštaj se sastoji od četiri moderno opremljena studio apartmana koja mogu da ugoste 2-4 osobe. Studio apartmani za 2 osobe poseduju francuski krevet, studio apartmani za 4 osobe poseduju francuski krevet i krevet na sprat

Svaki studio poseduje potpuno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, peškire, posteljinu, papuče, higijenski set.

Grejanje u vili Zelenoj u banj Vrdnik je centralno/ podno.

Gostima smeštaja na raspolaganju je internet, kablovska tv, običan tv, klima uređaj. Parking mesto je obezbeđeno ispred same vile. Seštaj takođe poseduje i prelepo dvorište sa stolom i klupama, gde gosti mogu da uživaju i druže se.

Smeštaj poseduje  prostranu zajedničku terasu na kojoj gosti mogu da se odmore posle dugih šetnji po Banji Vrdnik

Cena najma ovog prelepog smeštaja u Vrdniku iznosi, za 2 osobe je 2600 dinara za noćenje, za 3 osobe 3000 dinara, a cena apartmana za 4 osobe je 3500 dinara. Cena se uvećava za 500 dinara ako se ostaje samo jednu noć.

Sve preporuke za ovaj smeštaj.

 

Smeštajne jedinice u objektu

Vila Zelena apartman 1

Vila Zelena apartman 1

Vila Zelena apartman 1 može da ugosti 2 odrasle osobe. Poseduje francuski ležaj, klima uređaj, kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom.

Vila Zelena apartman 2

Vila Zelena apartman 2

Vila Zelena apartman 2 u Vrdniku moze da ugosti 4 odrasle osobe. Francuski krevet i krevet na sprat. Grejanje centralno/ podno.

Vila Zelena apartman 3

Vila Zelena apartman 3

Vila Zelena apartman 3 koji je idealan za 4 osobe. Smeštaj poseduje internet, kablovsku televiziju, lcd tv, balkon terasu opremljenu garniturom.

Vila Zelena apartman 4

Vila Zelena apartman 4

Vila Zelena apartman 4 studio tipa za dve osobe/ francuski ležaj. Smeštaj poseduje kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, klima uređaj.

Komentari (1)

  • Marija Knezevic2021-06-29 13:31:35

    Oduševljeni smo smeštajem. Hvala ljubaznoj domaćici na gostoprimstvu. Jedva čekamo da bazen proradi. Biće savršeno. Vidimo se u avgustu.

Pošalji komentar

Pronađite sebi smeštaj u Banji Vrdnik u više od stotinu apartmana

Apartmani, vile, sobe - Vrdnik smeštaj