Vikendica u borovoj šumi

Vikendica u borovoj šumi opis

Vikendica u borovoj šumi banja Vrdnik nalazi se na predivnoj lokaciji, ušuškana u borovini. Za one koji su željni odmora i pravog uživanja ovaj smeštaj je idealno mesto. Smeštaj se sastoji od tri apartmana, od kojih su dva na spratu dok je jedan u prizemlju.

Smeštaj koji se nalazi na spratu može da se spoji u jednu celinu i da bude dupleks apartman,a može da bude i dve posebne jedinice. Svaka smeštajna jedinica u ovom prelepom objektu u Vrdniku poseduje kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, veliku terasu sa stolom i stolicama. Gostima vikendice u borovoj šumi na raspolaganju je, internet, kablovska tv, lcd tv, posteljina, peškiri, higijenski set i mnoge druge sitnice. Apartmani mogu da ugoste od 2-4 osobe.

Grejanje u smeštaju je na struju/ radijatori. Ovaj moderno opremljeni smeštaj u banji Vrdnik takođe poseduje i prelepo dvorište koje je okruženo borovima i raznim drugim zelenilom.
Gostima je na raspolaganju, roštilj.
Parking mesto je obezbeđeno.
Studio apartman koji se nalazi u prizemlju je pet friendly.

Cene smeštaja za 4 osobe je 50 eura, za 2 osobe 40 eura po noćenju.

Smeštajne jedinice u objektu

Vikendica u borovoj šumi apartman 1

Vikendica u borovoj šumi apartman 1

Apartman 1 u Borovoj šumi idealan je za 2 osobe. Poseduje internet, kablovsku tv, lcd tv, terasu sa koje se pruža nesvakidašnji pogled na Vrdnik i okolinu.

Vikendica u borovoj šumi apartman 2

Vikendica u borovoj šumi apartman 2

Apartman 2 može da ugosti tri osobe. Gostima smeštaja na raspolaganju je kuhinja, komforno kupatilo, terasa. Nalazi se na 1.spratu porodične kuće.

Vikendica u borovoj šumi apartman 3

Vikendica u borovoj šumi apartman 3

Apartman br.3 nalazi se u prizemlju porodične kuće. Poseduje krevet na razvlačenje i fotelju. Smeštaj prima kućne ljubimce.

Komentari (4)

 • Tanja Marković 2023-06-21 11:21:05

  Da li je smeštaj slobodan za dvoje odraslih i dvoje dece do 10 godina. Pitam za jedno noćenje 22.6 tj od sutradan popodne do petka popodne? Ili ako mi možete dati neki kontakt? Hvala unapred Tanja

  Tamara Savic2021-09-08 17:55:41

  Smestaj je odlican ,izdvojen od buke okruzen zelenilom .Sve pohvale za domacine.Veliki pozdrav od Tamare sa porodicom

  Slava Popovic2021-08-04 10:18:31

  Pun pogodak za pravi odmor, svaka čast.

  Vesana Zivkovic2021-07-06 12:00:54

  Predivno. Za odmor pun pogodak.

Pošalji komentar

Pronađite sebi smeštaj u Banji Vrdnik u više od stotinu apartmana

Apartmani, vile, sobe - Vrdnik smeštaj