Vila Goran Vrdnik

Vila Goran Vrdnik opis

Vila Goran se nalazi na Staroj koloniji u Banji Vrdnik, na udaljenosti od oko 900 metara od hotela Termal i vrdničkih bazena. Smeštaj se sastoji od jedne trokrevetne i jedne dvokrevetne sobe, dva studio apartmana od kojih svaki može da ugosti 2 osobe.

Sobe u vili u Vrdniku imaju zajedničko kupatilo i kuhinju sa trpezarijom. Svaka soba poseduje internet, kablovsku tv, lcd tv, postelji nu, peškire, higijenski set. Studio apartmani/ francuski krevet, poseduju maksimalno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, terasu sa garnituro za sedenje. Sobe se nalaze u prizemlju porodične kuće, dok su studio apartmani na 1.spratu. Grejanje u ovom prelepom smeštaju u banji Vrdnik je centralno.

Kuća u kojoj se nalaze sobe i apartmani poseduje predivno prostrano dvorište puno cveća i zelenila, pa će gostima kuće boravak u Banji Vrdnik sigurno biti lep i prijatan. Gostima Koji se odluče da svoj odmor provedu u ovom smeštaju u Vrdniku obezbeđeno je parking mesto.

Cena sobe po osobi iznosi 1000 dinara.

Cena najma studio apartmana za 2 osobe iznosi- .

Vila Goran u banji Vrdnik poseduje prelep bazen namenjen samo gostima objekta.

Smeštajne jedinice u objektu

Vila Goran apartman 1

Vila Goran apartman 1

Smeštaj se sastoji od dve sobe sa zajedničkim kupatilom i kuhinjom. Sobe su za 2-3 osobe. Poseduju internet, kablovsku, lcd tv.

Vila Goran apartman 2

Vila Goran apartman 2

Studio apartman za 2 osobe/ francuski ležaj. Smeštaj poseduje balkon terasu sa garniturom za sedenje.

Vila Goran apartman 3

Vila Goran apartman 3

Smeštaj može da ugosti 2 osobe. poseduje kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, terasu sa predivnim pogledom na banju Vrdnik.

Komentari (0)

Pošalji komentar

Pronađite sebi smeštaj u Banji Vrdnik u više od stotinu apartmana

Apartmani, vile, sobe - Vrdnik smeštaj