Apartmani kod centra Vrdnik

Apartmani kod centra Vrdnik opis

Apartmani kod centra u banji Vrdnik nalaze se na svega 50 metara od centra u banji Vrdnik, u Vojvođanskoj ulici. Ova dva prelepa studio apartmana idealna su za 2 osobe. Smeštaj se nalazi u prizemlju, tako da je idealan za porodice sa malom decom kao i za starije osobe.
Smeštaj poseduje, maksimalno opremljenu kuhinju, šporet, frižider, svo neophodno posuđe, aspirator, klima uređjaj, kupatilo sa tuš kabinom, terase ispred svakog apartmana sa garniturama za sedenje. Gostima ovog smeštaja u Vrdniku na raspolaganju je internet, kablovska televizija, lcd tv i mnoge druge sitnice koje su neophodne za prijatan boravak. Smeštaj je od bazena u Vrdniku udaljen oko 700 metara ili nekoliko minuta hoda. Prodavnice, marketi, pijaca, restorani kafići su na 100 metara od smeštaja. Manastir Ravanica u Vrdniku udaljena je svega 300 metara. Tako da će gostima koji se odluče za ove super apartmane biti sve na dohvat ruke.
Cena najma studio apartmana iznosi - 2200 dinara po danu/ noćenju.
Cena smeštaja za Novogodišnje praznike iznosi 35 eura po noćenju. Minimala broj noćenja je tri.

Smeštajne jedinice u objektu

Apartman 1 kod centra Vrdnik

Apartman 1 kod centra Vrdnik

Apartman kod centra br,1 u banji Vrdnik poseduje francuski krevet, klima uređaj, terasu, lcd tv. Smeštaj je idealan za 2 odrasle osobe.

Apartman 2 kod centra Vrdnik

Apartman 2 kod centra Vrdnik

Apartman kod centra br, 2 poseduje inernet, kablovsku televiziju, lcd tv. Može da ugosti 2 odrasle osobe/ poseduje francuski krevet.

Komentari (0)

Pošalji komentar

Pronađite sebi smeštaj u Banji Vrdnik u više od stotinu apartmana

Apartmani, vile, sobe - Vrdnik smeštaj