Smeštaj Zlatna Ruža Vrdnik

Smeštaj Zlatna Ruža Vrdnik opis

Smeštaj Zlatna Ruža u banji Vrdnik sastoji se od tri smeštajne jedinice, od kojih svaka može da ugosti maksimalno 4 osobe. Vila se nalazi nedaleko od centra Vrdnika kao i od bazena sa termalnom vodom.
Svaki apartman poseduje odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevnu sobu sa ugaonom garniturom ili trosedom, komforno kupatilo sa tuš kabinom, veliku kuhinju sa svim potrebnim elementima, trpezariju sa stolom i stolicama, terasu sa koje se pruža pogled na Frušku goru kao i na samu banju Vrdnik.
Gostima apartmana Zlatna Ruža na raspolaganju je internet, kablovska televizija, lcd tv, posteljina, papuče, fen za kosu, higijenski pribor, i sve ostalo što je potrebno da vam boravak bude što lepši. Smešatj se nalazi u prizemlju i na 1.spratu. Takođe vila u svom sastavu ima prelepo dvorište puno zelenila i raznog cveća. Ono što se nesme propustiti je igraonica za najmljađe koja se nalazi u dvorištu.
Grejanje u objektu je centralno.
Parking mesto je obezbeđeno ispred vile.
Cena najma apartmana za 2 osobe iznosi 3000 dinara, za 3 osobe 3500, za 4 osobe 4000 dinara po danu/ noćenju.

Smeštajne jedinice u objektu

Smeštaj Zlatna Ruža apartman 1

Smeštaj Zlatna Ruža apartman 1

Smeštaj Zlatna Ruža apartman 1 u banji Vrdnik je idealan za 4 osobe. poseduje internet, kablovsku, lcd tv. Od ventra Vrdnika smeštaj je udaljen oko 500 m

Smeštaj Zlatna Ruža apartman 2

Smeštaj Zlatna Ruža apartman 2

Smeštaj Zlatna Ruža apartman 2 u banji Vrdnik poseduje spavaću i dnevnu sobu. U neposrednoj blizini je hotel Premier Aqua kao i hotela Termal.

Komentari (2)

  • Ilija2021-12-07 18:08:41

    Prvi put smo bili u Vrdniku i odusevili smo se. Smestaj je predivan i na lepom mestu. Moja porodica i ja smo uzivali u svakom trenutku. Fruska gora kao i Vrdnik je pravo mesto za opustanje. Hvala vam na svemu i dolazimo ponovo. Vrdnik preporucujemo svima.

    Svetislav2021-11-28 17:30:38

    Apartmani Zlatna ruža su idealni za porodice sa četiri člana.Sve je podredjeno gostu a prednost je to što su svi bazeni u neposrednoj blizini.kako zatvoreni tako i otvoreni. Sve pohvale za ove apartmane od porodice Popov.

Pošalji komentar

Pronađite sebi smeštaj u Banji Vrdnik u više od stotinu apartmana

Apartmani, vile, sobe - Vrdnik smeštaj