Smeštaj Nađa Vrdnik

Smeštaj Nađa Vrdnik opis

Apartmani Nađa Vrdnik se nalaze u glavnoj ulici u neposrednoj blizini centra Vrdnika. U svom sastavu poseduju tri smeštajne jedinice, jedan apartman i dva studio apartmana. Prostrano dvorište pruža mogućnost gostima za boravak na otvorenom kao i u letnjikovcu, koji je u neposrednoj blizini prostora za spremanje roštilja.
Parking prostor obezbeđen je ispred kuće i u dvorištu kuće

Apartman 1.
Kapaciteta od 2 do 5 osoba.
Apartman poseduje spavaću sobu sa francuskim ležajem 160×200, pojedinačan ležaj za jednu osobu 80×200. Spavaća soba fizički je odvojena od dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom. U dnevnom boravku se nalazi ugaona garnitura,koja se po potrebi može koristiti za spavanje. Kuhinja poseduje ugradnu ploču sa dve ringle,frižider i posuđe za pripremu i serviranje hrane,kapaciteta do pet osoba. U kupatilu se nalazi tuš kada sa kabinom,fem za sušenje kose.
Gostima su na raspolaganju peškiri, zamena se vrši  posle trećeg dana boravka.
Apartman poseduje svoj balkon, tv sa kablavskom, klima uređaj, besplatni wi-fi, centralno grejanje.

Apartman 2
Studio apartman se nalazi na spratu .
Kapacitet: 2 osobe.
Poseduje francuski ležaj 140×200,kuhinju sa ugradnom pločom,frižiderom i posuđem za pripremu i serviranje hrane. Kupatilo sa tuš kadom i kabinom,fem za sušenje kose. Gostima su na raspolaganju peškiri,zamena se vrši posle trećeg dana boravka. Studio apartman poseduje tv sa kablovskom,besplatni wi-fi,klima uređaj,centralno grejanje i svoju terasu.
Gostima je na raspolaganju parking prostor i prostrano dvorište sa pratećim sadržajima za boravak na otvorenom i pripremu roštilja.

Cena smeštaja 10e po osobi.
Cena se uvećava 50% ukoliko u studio apartmanu boravi jedna osoba.

Studio apartman br.3
Izdvojena smeštajna jedinica u dvorištu porodične kuće.
Kapacitet:3osobe.
Poseduje francuski ležaj 140×200 i pomoćni ležaj. Kuhinja poseduje ugradnu ploču, frižider i posuđe za pripremu i serviranje hrane, kuvalo za vodu.
Kupatilo sa tuš kadom,fem za sušenje kose. Gostima su na raspolaganju peškiri, zamena nakon trećeg dana boravka. Apartman poseduje tv sa kablovslom, besplatni wi-fi, klima uređaj i centralno grejanje. Do samog studio apartmana nalazi se kutak sa stolom i stolicama za boravak na otvorenom,uz mogućnost korišćenja letnjikovca i prostora za pripremu roštilja.

Cena boravka u studio apartmanu 10e po osobi.
Cena se uvećava za 50% ukoliko boravi jedna osoba.

Smeštajne jedinice u objektu

Smeštaj Nađa Vrdnik - apartman 1

Smeštaj Nađa Vrdnik - apartman 1

Smeštaj Nađa Vrdnik apartman 1 sa spavaćom i dnevnom sobom za 5-6 osoba. Smeštaj poseduje terasu sa prelepim pogledom na banju Vrdnik.

Smeštaj Nađa Vrdnik - apartman 2

Smeštaj Nađa Vrdnik - apartman 2

Smeštaj Nađa Vrdnik - apartman 2 za 2 odrasle osobe. Poseduje francuski ležaj. Grejanje u apartmanu je centralno. Poseduje lcd tv, internet, kablovsku tv.

Smeštaj Nađa Vrdnik - apartman 3

Smeštaj Nađa Vrdnik - apartman 3

Smeštaj Nađa Vrdnik apartman 3 idealan je za 2-3 osobe. Poseduje francuski krevet, pomoćni ležaj. Smeštaj se nalazi u prizemlju i poseduje sopstvenu terasu

Komentari (2)

  • Danijela2021-10-10 18:39:31

    Dugo smo razmisljali gde da otputujemo na odmor, odlucili smo se za banju Vrdnik i nismo se pokajali. Vrdnik je divan a smestaj koji su nam preporucili ljudi sa sajta je fantastican. Sve je cisto i uredno, sto je nama najbitnije. Bili smo sa porodicom u velikom apartmanu i bas smo se odmorili i opustili. Sigurno dolazimo ponovo. Srdacan pozdrav od porodice Jelic iz Beograda.

    Jana2021-10-10 18:35:44

    Smeštaj Nađa je toliko lep smeštaj da ga od srca preporučujemo svima. Boravili smo u studio aoartmanu i bilo nam je super. Domaćini su mislili na svaku sitnicu. Centar u Vrdniku je na pet minuta. Preporuka za ovaj smeštaj. Jelena

Pošalji komentar

Pronađite sebi smeštaj u Banji Vrdnik u više od stotinu apartmana

Apartmani, vile, sobe - Vrdnik smeštaj