Vila Nestvarni raj

Vila Nestvarni raj opis

Vila Nestvarni raj u banji Vrdnik nalazi se u Karađorđevoj ulici, nedaleko od hotela Termal i banjskog kompleksa za rehabilitaciju.
U okviru tri zasebna objekta, na raspolaganju su različite moderno opremljene jedinice, luxuzne sobe, apartmani, luxuzni apartmani.

Sobe u vili Nestvarni raj idealne su za 2-3 osobe, apartmani sa spavaćom sobom mogu da ugoste 4 osobe, apartmani sa dve spavaće sobe su za 6-8 osoba.
Svaki apartman u ovoj luxuznoj vili u Vrdniku poseduje kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, terasu sa foteljama za sedenje sa koje se pruža nesvakidašnji pogled na Frušku goru.

Gostima smeštaja na raspolaganju je, internet, kablovska televizija, lcd tv, posteljina, posuđe, peškiri, papuč, fen za kosu i još mnogo toga. Kako bi gosti uživali u što prijatnijem boravku, u sastavu kompleksa nalaze se: Dva bazena za odrasle, jedan bazen za decu, wellness i spa centar, konferencijska sala, restoran, roštilj sa letnjikovcem, igraonica za desu, košarkaški tereni, prostrano i vrhunski uređeno dvorište.

U neposrednoj blizini vile Nestvarni raj u Vrdniku nalaze se restorani, hoteli, prodavnice, marketi, manastir Ravanica, staza zdravlja...
Grejanje u smeštaju je centralno. Gostima je obezbeđeno parking mesto.

Cene smeštaja:

Standard soba- 4095 dinara,

Apartman- 7370 dinara,

Studio apartman- 5265 dinara,

Porodični apartman- 8540 dinara,

Vila apartman- 7370 dinara,

Lux soba- 5265 dinara,

Dnevni boravak- 5000 dinara.

 U cenu je uračunato korišćenje bazena.

 

Smeštajne jedinice u objektu

Vila Nestvarni raj smeštaj 1

Vila Nestvarni raj smeštaj 1

Vila Nestvarni raj banja Vrdnik smeštaj 1 studio apartman za 2 osobe. Poseduje francuski krevet i balkon terasu. Grejanje u smeštaju je centralno.

Vila Nestvarni raj smeštaj 2

Vila Nestvarni raj smeštaj 2

Vila Nestvarni raj banja Vrdnik smeštaj 2 je apartman sa dve spavaće sobe. Smeštaj može da ugosti 6-8 osoba. Gostima je obezbeđeno parking mesto.

Vila Nestvarni raj smeštaj 3

Vila Nestvarni raj smeštaj 3

Vila Nestvarni raj u banji Vrdnik smeštaj 3 ima 2 spavaće sobe, od kojih svaka poseduje francuski ležaj i krevet na sprat. Grejanje u smeštaju je centralno.

Vila Nestvarni raj smeštaj 4

Vila Nestvarni raj smeštaj 4

Vila Nestvarni raj u banji Vrdnik smeštaj 4 je duplex apartman za 4 odrasle osobe. Poseduje francuski ležaj i ugaonu garnituru na razvlačenje.

Vila Nestvarni raj smeštaj 5

Vila Nestvarni raj smeštaj 5

Vila Nestvarni raj u banji Vrdnik smeštaj 5 je luxuzna soba sa francuskim krevetom. Idealna je za 2 osobe. Gostima je obezbeđeno parking mesto.

Vila Nestvarni raj smeštaj 6

Vila Nestvarni raj smeštaj 6

Vila Nestvarni raj u banji Vrdnik smeštaj 6 je soba sa francuskim krevetom za 2 osobe. Poseduje terasu opremljenu garniturom za sedenje.

Vila Nestvarni raj smeštaj 7

Vila Nestvarni raj smeštaj 7

Vila Nestvarni raj smeštaj 7 je apartman sa spavaćom sobom koja poseduje francuski krevet. Smeštaj u svom sastavu ima prelepu terasu sa foteljama.

Vila Nestvarni raj smeštaj 8

Vila Nestvarni raj smeštaj 8

Vila Nestvarni raj Vrdnik smeštaj 8 je apartman sa spavaćom sobom i balkon terasom. Gostima je obezbeđeno parking mesto. Grejanje u smeštaju je centralno.

Vila Nestvarni raj smeštaj 9

Vila Nestvarni raj smeštaj 9

Vila Nestvarni raj Vrdnik smeštaj 9 apartman poseduje odvojenu spavaću sobu, dnevnu sobu, terasu. Gostima je na raspolaganju internet, kablovska, lcd tv.

Vila Nestvarni raj smeštaj 10

Vila Nestvarni raj smeštaj 10

Vila Nestvarni raj Vrdnik smeštaj 10 apartman poseduje francuski ležaj i dvosed na razvlačenje. Apartman je idealan za 4 osobe. Poseduje komfornu terasu.

Vila Nestvarni raj smeštaj 11

Vila Nestvarni raj smeštaj 11

Vila Nestvarni raj u banji Vrdnik smeštaj 11 je apartman sa odvojenom spavaćom sobom. Smeštaj poseduje terasu opremljenu sa baštenskim setom.

Komentari (4)

 • Jovanka Potić2022-01-14 14:39:43

  Proveli smo savršen odmor u Vrdniku ,zahvaljujući predivnom smestaju i sadržaju koji ovaj objekat poseduje.Banja Vrdnik se uzdže nevidjenom brzinom sa kvalitetom smestaja i ostalim uslugama.Okolina je predivna sa mnogo staza zdravlja i prelepim proplancima.Sve pohvale za ovaj objekat od porodice Potić

  Stevan Puzić2021-11-28 16:07:22

  Stvarno je nestvarni raj. Nismo ni pomislili da je Vrdnik toliko napredovao ,sad smo se zaljubili u Banju Vrdnik i pogodnosti i lepotu koju pruža . Pozdrav za lepotu Fruške gore.

  Sava Ivanovic2021-09-26 18:20:03

  Sve je super za svaku pohvalu.Vidimo se ponovo veliki pozdrav od Save sa porodicom.

  Popovic Miodrag2021-08-23 10:14:29

  U ovom predivnom objektu ima za svakog po nesto.Bazen ,sauna i ostalo pruzaju izuzetan dozivljaj.Boravili smo 10 dana i nismo nasli nijednu zamerku.Domacini su uvek na usluzi.Stvarno predivan dozivljaj.Nastavite tako i puno pozdrava od porodice Popovic

Pošalji komentar

Pronađite sebi smeštaj u Banji Vrdnik u više od stotinu apartmana

Apartmani, vile, sobe - Vrdnik smeštaj