Smeštaj Slavica Vrdnik

Smeštaj Slavica Vrdnik opis

Smeštaj Slavica u banji Vrdnik nalazi se na jednom od najmirnijih mesta, sa predivnim pogledom na Frušku goru i okolinu.
Smeštaj je od centra Vrdnika udaljen oko petnaest minuta lagane šetnje, dok je od bazena i banjskog dela za rehabilitaciju smeštaj udaljen oko 30 minuta hoda.

Smeštaj Slavica u Vrdniku se sastoji od dve zasebne duplex kuće od kojih svaka može da ugosti 4 osobe. Na sparatu se nalazi francuski ležaj dok je u prizemlju ugaona garnitura na razvlačenje, maksimalno opremljena kuhinja, dnevna soba, kupatilo sa tuš kabinom. Obe kuće poseduju sopstvene terase sa garniturom za sedenje.

Gostima smeštaja Slavica u Vrdniku na raspolaganju je, internet, kablovska televizija, lcd tv, posteljina, peškiri, fen za kosu, klima uređaj i još mnogo toga.
Grejanje u smeštaju je centralno. Ono što daje posebnu notu ovom smeštaju je priroda koja ga okružuje.
Gostima koji se odluče da svoj odmor provedu u ovom prelepom smeštaju na raspolaganju je veliko dvorište sa ljuljaškama za opuštanje kao i igraonica za najmlađe.
Parking mesto je obezbeđeno.

Cena najma dupleks kuće iznosi za 2 osobe 3000 dinara, za 3 osobe 3300 dinara, za 4 osobe 3500 dinara po noćenju.

Smeštajne jedinice u objektu

Smeštaj Slavica kuća 1

Smeštaj Slavica kuća 1

Smeštaj Slavica u banji Vrdnik idealan je za 4 odrasle osobe. Kuća poseduje komfornu terasu sa garniturom za sedenje.

Smeštaj Slavica kuća 2

Smeštaj Slavica kuća 2

Smeštaj Slavica kuća 2 u Vrdniku poseduje kablovsku televiziju, besplatan bežični internet, lcd tv, terasu. Smeštaj za 4 odrasle osobe.

Komentari (0)

Pošalji komentar

Pronađite sebi smeštaj u Banji Vrdnik u više od stotinu apartmana

Apartmani, vile, sobe - Vrdnik smeštaj