Smeštaj Slavica Vrdnik

Smeštaj Slavica Vrdnik opis

Smeštaj Slavica u banji Vrdnik nalazi se na jednom od najmirnijih mesta, sa predivnim pogledom na Frušku goru i okolinu.
Smeštaj je od centra Vrdnika udaljen oko petnaest minuta lagane šetnje, dok je od bazena i banjskog dela za rehabilitaciju smeštaj udaljen oko 30 minuta hoda.

Smeštaj Slavica u Vrdniku se sastoji od dve zasebne duplex kuće od kojih svaka može da ugosti 4 osobe. Na sparatu se nalazi francuski ležaj dok je u prizemlju ugaona garnitura na razvlačenje, maksimalno opremljena kuhinja, dnevna soba, kupatilo sa tuš kabinom. Obe kuće poseduju sopstvene terase sa garniturom za sedenje.

Gostima smeštaja Slavica u Vrdniku na raspolaganju je, internet, kablovska televizija, lcd tv, posteljina, peškiri, fen za kosu, klima uređaj i još mnogo toga.
Grejanje u smeštaju je centralno. Ono što daje posebnu notu ovom smeštaju je priroda koja ga okružuje.
Gostima koji se odluče da svoj odmor provedu u ovom prelepom smeštaju na raspolaganju je veliko dvorište sa ljuljaškama za opuštanje kao i igraonica za najmlađe.
Parking mesto je obezbeđeno.

Cena najma dupleks kuće iznosi za 2 osobe 3000 dinara, za 3 osobe 3300 dinara, za 4 osobe 3500 dinara po noćenju.

Smeštajne jedinice u objektu

Smeštaj Slavica kuća 1

Smeštaj Slavica kuća 1

Smeštaj Slavica u banji Vrdnik idealan je za 4 odrasle osobe. Kuća poseduje komfornu terasu sa garniturom za sedenje.

Smeštaj Slavica kuća 2

Smeštaj Slavica kuća 2

Smeštaj Slavica kuća 2 u Vrdniku poseduje kablovsku televiziju, besplatan bežični internet, lcd tv, terasu. Smeštaj za 4 odrasle osobe.

Komentari (3)

 • Petrovic sanja2021-08-23 10:20:05

  Kucice su predivne,uzitak izuzetan.Pozdrav za ljubazne domacine. Sanja sa porodicom.

  cila david2021-08-10 17:50:08

  Posle gradske buke ovo vam dodje kao da ste u raju.Domacini uvek na usluzi,ljubaznost na nivou.Ovde smo dosli sa mora da se odmorimo.Pozdrav za domacina i vidimo se ponovo.

  Dragana Jović2021-08-04 10:15:17

  Pravo mesto za uživanje. Priroda je savršena a smeštaj odličan. Za porodicu sa decom ovaj smeštaj je pravo mesto. Nauživali smo se i odmorili skroz. Vidimo se uskoro. Pozdrav iz Novog Sada.

Pošalji komentar

Pronađite sebi smeštaj u Banji Vrdnik u više od stotinu apartmana

Apartmani, vile, sobe - Vrdnik smeštaj