Smeštaj Breza Vrdnik

Smeštaj Breza Vrdnik opis

Smeštaj Breza u bnji Vrdnik nalazi se na oko desetak minuta od hotela Termal koji poseduje bazene sa termalnom vodom, dok je od centra Vrdnika smeštaj udaljen oko 200 metara. Smeštaj se sastoji od dva studio apartmana od kojih jedan može da ugosti dve osobe, dok je drugi idealan za 3 osobe. Obe smeštajne jedinice u apartmanima Breza u Vrdniku poseduju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, terasu sa garniturom za sedenje sa koje se pruža pogled na manastir Ravanicu, Vrdničku kulu kao i na prelepe delove Fruške gore.
Gostima smeštaja na raspolaganju je tv, kablovska televizija, internet, posuđe, posteljina, higijenski set, letnjikovac, roštilj, prelepo dvorište puno zelenila, igralište za najmlađe i mnoge druge sitnice koje su neophodne kako za kraći tako i za duži odmor.

Ako ste željni prirode, opuštanja i pravog odmora smeštaj Breza u Vrdniku je idealno mesto za vas.

Cena smeštaja iznosi 1000 dinara po osobi.

Smeštajne jedinice u objektu

Smeštaj Breza Vrdnik - Apartman 1

Smeštaj Breza Vrdnik - Apartman 1

Smeštaj Breza Vrdnik - Apartman 1 može da ugosti 2 osobe. Poseduje internet, kablovsku tv, terasu. Apartman je idealan za parove.

Smeštaj Breza Vrdnik - Apartman 2

Smeštaj Breza Vrdnik - Apartman 2

Smeštaj Breza u Vrdniku apartman 2 može da ugosti 2-3 osobe. Poseduje francuski krevet i krevet koji može da se razvuče. Gostima je obezbeđeno parking mesto.

Komentari (1)

  • Dragan 2021-10-01 11:48:39

    Bili smo u studio apartmanu koji je presladak. Devojka je odusevljena. Dvoriste sa letnjikovcem, u kojem cujete samo cvrkut ptica. Iz dvorista se vidi Vrdnicka kula i Etno selo u Vrdniku. Preporuka za smestaj, a domacinima cista desetka. Hvala vam.

Pošalji komentar

Pronađite sebi smeštaj u Banji Vrdnik u više od stotinu apartmana

Apartmani, vile, sobe - Vrdnik smeštaj