Smeštaj Priroda Vrdnik

Smeštaj Priroda Vrdnik opis

Smeštaj Priroda u Banji Vrdnik nalaze se na oko 50 metara od centra ili na oko 500 metara od samog banjskog kompleksa, kao i bazena sa termalnom vodom.

Smeštaj sačinjavaju dva studio apartmana od kojih jedan može da ugosti 2 osobe, dok je drugi idealan za 3 osobe. Jedan apartman poseduje francuski krevet dok je u drugom apartmanu francuski krevet i singl krevet.

Oba smeštajne jedinice u vili Priroda u banji  Vrdnik poseduju terse sa predivnim pogledom na Banju Vrdnik, manastir Ravanicu, predivne predele Fruške gore. Terase su opremljene garniturom za sedenje, tako da ce gosti moći da uživaju u prelepom ambijentu.

Gostima smeštaja na raspolaganju je:

– bežicni internet, kablovska televizija, lcd tv, klim,maksimalno opremljena kuhinja, kupatilo sa tuš kabinom, posteljina, peškiri, papuče, higijenski set i još mnogo toga.

Oba apartmana imaju prelepu terasu sa pletenom garniturom za sedenje.

Gostima je obezbedjeno parking mesto ispred samog objekta. Cena smeštaja iznosi 1000 dinara po osobi.

Smeštajne jedinice u objektu

Smeštaj Priroda studio 1

Smeštaj Priroda studio 1

Smeštaj Priroda u Vrdniku studio 1 predviđen za 2 odrasle osobe. Poseduje besplatan internet, kablovsku tv, lcd tv, balkon terasu.

Smeštaj Priroda studio 2

Smeštaj Priroda studio 2

Studio apartman 2 može da ugosti 2-3 osobe. Poseduje francuski krevet i singl krevet. Gostima je na raspolaganju terasa sa baštenskim setom.

Komentari (1)

  • Tatjana Simić2021-07-02 17:23:46

    Super apartmani.Zadovoljni smo. Posebno nas je oduševilo to što su apartmani ušuškani u zelenilu koje nam je baš bilo potrebno da se dobro odmorimo. Preporučili smo prijateljima vaš smeštaj. Pozdrav iz Požarevca.

Pošalji komentar

Pronađite sebi smeštaj u Banji Vrdnik u više od stotinu apartmana

Apartmani, vile, sobe - Vrdnik smeštaj