Hotel FRUŠKE TERME

Banja Vrdnik - Zanimljivosti
Hotel FRUŠKE TERME

Hotel FRUŠKE TERME

Hotel "FRUŠKE TERME" kod banje Vrdnik poseduje, 8 spoljašnjih i unutrašnjih bazena sa termo mineralnom vodom, temperature od 22-33 stepena celzijusa, spa centar na preko 10,000m2, 12 vrsta sauna i parnih kupatila, hemam, relax soba i soba sa vodenim krevetima. Kongresana dvorana i konferencijska sala- kapacitet od preko 1000 učesnika, 200 s0ba i apartmana, garaža sa 358 parking mesta.
Izolovano od urbanog i ušuškano u dubokoj, netaknutoj prirodi, na samoj granici sa Nacionalnim parkom „Fruška gora“ izgrađen je etno kompleks „Vrdnička kula“. Čist vazduh, miris lipove i borove šume koje okružuju ovo naselje i pogled na predivnu prirodu pružiće gostima mir i opuštanje za sva čula.
Etno kompleks je dobio naziv po istorijskoj građevini iz 12.veka, Vrdničkoj kuli, koja je prema podacima podignuta u periodu kada su Rimljani bili naseljeni na ovom području. Do ovog istorijskog lokaliteta se može doći „stazom zdravlja“ za svega 20 minuta lagane šetnje od hotela "Premier Aqua" Poseduje etno apartmane, etno sobe, mladedački bungalov.

Pronađite sebi smeštaj u Banji Vrdnik u više od stotinu apartmana

Apartmani, vile, sobe - Vrdnik smeštaj